CERTIFIKUAR

Nga TUV Austria

Defex eshte i certifikuar nga TUV Austria International Organizations me ISO 9001:2008.

 

SIGURI

Staf i Specializuar

Punimet e DEFEX kryhen nga personel i kualifikuar në proçesin e shpim-plasjes..

KAPACITET

Produkte dhe Shërbime

Kapaciteti ynë është i mjaftueshëm për të mbuluar kërkesat si brenda rajonit ashtu edhe jashtë tij.

Mirësevini në DEFEX

Kompania lider në Shqipëri në importimin dhe tregëtimin e lëndëve plasëse

Kompania DEFEX ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2014. Jemi një kompani që aktivitetin e saj e ka përqëndruar në importin dhe tregëtimin e lëndëve  plasëse për përdorim civil. Si kompania ashtu edhe depot e saj janë të lokalizuara në Korçë.

Galeri Foto & Video

Vizitoni galerinë për tu njohur më mirë me produktet, shërbimet dhe kapacitetet tona. Këtu do të gjeni gjithmonë imazhe dhe video të reja.

Eksplozivë (ton)
Detonatorë Joelektrikë
Detonatorë Elektrikë
Fitil i zakonshëm dhe detonator (ml)

Kontaktoni!

    Rregjistrohuni në Newsletter!

    Rregjistrohuni për të marrë me e-mail të rejat e fundit!