Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kush jemi, cfarë bëjmë?

Kompania DEFEX ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2014. Jemi një kompani që aktivitetin e saj e ka përqëndruar në importin dhe tregëtimin e lëndëve  plasëse për përdorim civil.

Si kompania ashtu edhe depot e saj janë te lokalizuara ne Korçë.

Depot tona kanë infrastukturën më moderne dhe të sigurt në rajon. Gjithashtu janë te ndërtuara sipas rregullave dhe standarteve ndërkombetare. Kapaciteti i tyre është mjaftueshëm për të mbuluar kërkesat si brenda rajonit ashtu edhe jashtë tij.

Eksplozivë (ton)
Detonatorë Joelektrikë
Detonatorë Elektrikë
Fitil i zakonshëm dhe detonator (ml)

Strategjia

Kompania jonë synon të ruajë dhe konsolidojë pozitën e saj në treg, duke u përshtatur me ndryshimet në mjedisin e biznesit e në teknologji. Synimi i përgjithshem i Defex përqëndrohet në rritjen e performancës dhe zhvillimin e kapaciteteve.

Qëllimi

Qellimi yne kryesor eshte cilesia dhe siguria per te gjitha produktet dhe sherbimet qe ne ofrojme tek klientet.

Jeni të interesuar për shërbimet tona?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.